TENS-vuokraus


Tens -laitteiden vuokraus on toistaiseksi tauolla oman äitiyslomani vuoksi.


Elle TENS -laite on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen ja jälkisupistuksiin. TENS -laite lähettää elektrodityynyjen kautta heikkoja sähköimpulsseja hermokudokseen. Impulssit häiritsevät kiputuntemuksen välittymistä aivoihin ja auttavat vapauttamaan kehon omia ki­vun­lie­vi­tys­ke­mi­kaa­le­ja kuten endorfiineja.


Varmista laitteen saatavuus ja tee varaus sähköpostitse.

Voit noutaa laitteen kotoani Mietoisista, tai hoitohuoneeltani Turusta. Vuokraus onnistuu myös postitse, tällöin postikulut 6€. 


- 4 viikkoa / 40€

- Doula-asiakkailleni 4 viikkoa / 35€

TENS-laite

Vuo­krauseh­dot


Doula Riikka Maria (Y-tunnus 3140972-2) vuokraa synnytykseen ja jälkisupistuksiin tarkoitettua Elle TENS -laitetta. Vuokrahintaan 40€ kuuluu TENS-laite, kaulanauha, säilytyspussi, kolme johdinta (2 käyttöön, 1 varalle), elektrodipaketti, paristot ja varaparistot sekä käyttöohjevihkonen.


Vuokraus on henkilökohtainen ja vuokra-aika on 4 viikkoa, tavallisesti raskausviikon 38 alusta raskausviikon 42 loppuun. Laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen.
Ole yhteydessä sähköpostitse mikäli synnytys näyttää menevän yli rv 42+0. Tällöin vuokra-aikaa on mahdollista jatkaa veloituksetta synnytykseen asti.


Mikäli haluat vuokrata laitetta pidempään kuin 4 viikkoa, ylimääräisen vuokraviikon hinta on 10€.
Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 15€ jokaista alkavaa viikkoa kohden. Vuokraa ei palauteta vaikka laitetta ei käytettäisikään.


Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Ole yhteydessä lääkäriisi ennen laitteen käyttöä mikäli olet epävarma laitteen sopivuudesta. Vuokraaja sitoutuu tutustumaan tarkoin laitteen vuokrausehtoihin ja käyttöohjeeseen.


Tarkistan laitteen ja sen toimivuuden aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset laitteessa jotakin puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (98,00 €). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti.

Doula Riikka Maria